quest united
home | over ons bedrijf | producten | technologie | certificaten | dealerlogin
quest united
quest united air purification systems EcoQuest air purification systems
 
 
certifications

Het EcoQuest assortiment van commerciële producten voegt drie geavanceerde ecologische technieken samen ter verbetering van de kwaliteit van binnenlucht

Ionisatie
Dit is een natuurlijke technologie die ionen voortbrengt om verontreiniging in de lucht een elektrische lading te geven: het zorgt ervoor dat losse deeltjes elkaar aantrekken en gaan clusteren. Door deze vergroting van massa en gewicht overschrijden ze de kritieke grens van de zwaartekracht en slaan neer op het aardoppervlak. 

Ionization

Moleculair activeren van zuurstof
Een ecologische techniek die licht of elektriciteit gebruikt om gereguleerd zuurstofmoleculen uit ozon te halen: ozon verbrandt verontreiniging in de lucht  met zuurstof als bijproduct.
 
Radiant Catalytic Ionisation, RCI
RCI vermindert vervuilingen en geurtjes in de lucht en maakt intussen superoxide ionen en hydroperoxiden.(H²O²)
 
Door binnen een RCI-cel juiste golflengtes van het licht te produceren, hebben wij een hoogst effectief systeem ontwikkeld om 254 nm hv kiemdodend UV licht voort te brengen. Binnen het lichtspectrum valt deze golflengte  tussen de onzichtbare röntgenstralen en het zichtbare UV licht; het wordt UVX genoemd. UVX licht maakt gebruik van dezelfde oxiderende en ioniserende eigenschappen als die van het zonlicht. Radiant Catalytic Ionisation (RCI) ontstaat door deze ioniserende eigenschappen te combineren met de fotokatalytische reacties van bepaalde zeldzame edele metalen. Dit  innovatief gebruik van licht maakt RCI zo effectief.

RCI_Tech

Contact:

QuestUnited Benelux
Barloseweg, 6a
7122PT Aalten
Netherlands

Tel: +31(0) 543 478 694

Email

 
 
quest united air purification air purification systems