quest united
home | over ons bedrijf | producten | technologie | certificaten | dealerlogin
quest united spain
ecoquest air purification systems EcoQuest air purification systems
 
 

Welkom bij QuestUnited Benelux

Wij zijn importeur en groothandel van o.m. EcoQuest luchtreinigingsapparatuur voor toepassingen binnenshuis. De verkoop van de apparatuur wordt verzorgd door onze dealers. Wij beschikken over een servicecentrum van  waaruit de garantie wordt geregeld. Tevens is dat het verspreidingspunt van onderdelen (RCI-cellen, purifier plaatjes, stoffilters, etc.)

De RCI-technologie (Radiant Catalytic Ionisation), dat UV-licht op unieke wijze combineert met een legering van edele metalen, wordt momenteel toegepast in een aantal van deze producten. Met name de combinatie van de drie reinigingstechnieken, ionisatie, oxidatie en RCI, zorgt ervoor dat unieke reiniging van de binnenlucht wordt bewerkstelligd. Daardoor verbetert ons leefklimaat.

De uniciteit van de technologie in de EcoQuest toestellen is in 2004 door de NASA Space Foundation beloond met het label ‘Space Technology Certified’.

Geen ander bedrijf heeft zulke vooruitstrevende technieken om filterloos de lucht in uw woning of uw kantoor te zuiveren. Geen ander bedrijf heeft zoveel testen en publicaties van universiteiten en laboratoria over de hele wereld als bewijs van de efficiency van deze technologie.

Wij danken u voor de tijd die u neemt om onze techniek en producten te bekijken. 

Contact:

QuestUnited Benelux
Barloseweg, 6a
7122PT Aalten
Netherlands

Tel: +31(0) 543 478 694

Email

 
 
quest united air purification air purification systems