quest united
home | over ons bedrijf | producten | technologie | certificaten | dealerlogin
quest united benelux
ecoquest air purification systems EcoQuest air purification systems
 
certifications

De EcoQuest producten zijn internationaal erkend en gecertificeerd door verschillende milieuorganisaties en –instanties.

CE mark
WEEE
RoHS

 

 

Alle produkten van Questunited Benelux zijn CE-gecertificeerd en volgen de richtlijnen van de RoHS en de WEEE.

 

Atecyr

Wij zijn een beschermd partner van ATECYR (National Spanish Association of Companies in the Refrigeration and Climate Control Industry)

Fedecai

Wij zijn regionaal lid van FEDECAI (Federation of Companies of Indoor Air Quality)

SpaceTech
Ons bedrijf is door de NASA Space Foundation officieel erkend als producent van Space Certified Technology, met de status van nimmer-eindigende samenwerking
K-State
University

Dr James Marsden van het Bio-Security Laboratory van de  Kansas State University in de VS bestudeerde de technologie en de effecten van onze apparatuur. Klik op het logo om diens bevindingen te downloaden

UC

Dr Serguei Grinshpun van de  University of Cincinnati bestudeerde het effect van onze technologie op aerosols ( o.a. uit spuitbussen). Klik op het logo om de uitkomsten van deze studie te downloaden.

SGS

SGS Tecnos, ‘s werelds belangrijkste bedrijf voor inspectie, verificatie, testen en certificeren van luchtgerelateerde apparatuur, heeft onze technologie diepgaand onderzocht om de effecten op tabaksrook vast te leggen. Klik op het logo om de resultaten te downloaden.

Contact:

QuestUnited Benelux
Barloseweg, 6a
7122PT Aalten
Netherlands

Tel: +31(0) 543 478 694

Email

 
 
quest united air purification air purification systems